Belang van goede bouwstempels
Bouwstempels, ook wel schroefstempels genoemd, zijn onmisbare accessoires als u een project uitvoert waarbij wanden, plafonds, daken of gevels geplaatst of verwijderd worden. Stempels zorgen voor een veilige ondersteuning en draagkracht van plafonds en wanden. Zodat de kans op instorting van een etagevloer, plafond of een tussenwand aanzienlijk verkleind wordt. Het mooie van bouwstempels is dat ze eenvoudig in hoogte verstelbaar zijn. Hierdoor zijn ze goed bruikbaar voor diverse hoogtes in huis. Sommige schroefstempels kunnen uitgeschoven worden tot een lengte van maar liefst 5 meter. En ten slotte, dat is een derde voordeel, zijn er stempels verkrijgbaar met een statief voor oneffen ondergronden.

Het aanbod bouwstempels van AIC
Bij de Aannemers Inkoop Centrale (AIC) vindt u uiteenlopende merken en soorten van de beste kwaliteit die er op de markt verkrijgbaar zijn. U kunt deze stempels tegen scherpe prijzen aankopen. AIC is namelijk sterk in elk goed merk en door de goede contacten met leveranciers voordelig geprijsd. Bij ons vindt u met name schroefstempels van topmerken als BM Mammoet en Euro. Onze goedkoopste bouw stempels zijn al verkrijgbaar vanaf 32,45 euro per stuk, dus erg voordelig voor uw portemonnee. Als u kiest voor een partijaankoop van 50 schroefstempels tegelijkertijd – dat kan met een paar klikken op de knop via onze webshop – betaalt u voor het merk Euro slechts 29 euro per stuk.

Bekijk onze website voor meer informatie
Voor meer informatie over onze merken en modellen bouwstempels kunt u terecht op AIC.nl. Hier vindt u ook tal van andere gereedschappen, apparaten, materialen en accessoires die in de bouw benodigd zijn. Graag tot ziens in de webshop van AIC.nl!