Pin Voorschot is met een nieuwe manier gekomen om je zakelijke lening terug te betalen. Dit doe je via hen gewoon via een pinautomaat je lening aflossen. Dit gaat stukje bij beetje en zonder dat je er veel omkijken naar hebt. Wij willen je graag vertellen hoe zo’n regeling nou precies in zijn werk gaat.

Hoe werkt terugbetalen per pin?
Voor het terugbetalen door middel van pin heb je een special pinautomaat nodig wat is verbonden met de instantie waarvan je geld hebt geleend. Dit pinapparaat zal iedere keer dat een klant in je winkel een transactie doet een percentage van dat bedrag als afbetaling sturen naar de instelling waarbij je de lening hebt afgesloten. Je zult in ieder geval een gemiddelde maandelijkse omzet moeten ingeven zodat ze kunnen kijken of jij in aanmerking komt voor deze manier van

Doel van de lening
Je kunt voor verschillende doelen een lening afsluiten. Het starten van een eigen klusbedrijf of webwinkel is er een goed voorbeeld van. Maar je kunt ook geld lenen om je huidige bedrijf uit te breiden. Omdat je eerst een gemiddelde maandelijkse omzet moet ingeven is dit wel de meest voorkomende reden om zo’n soort lening aan te gaan. Je hebt dan namelijk de meeste kans om winst te maken omdat je al een goedlopend bedrijf hebt en de kans hebt om meer omzet te maken. Verder kun je nog lenen voor het aanschaffen van materiaal of provian.

Meer of minder aflossen
Hetgeen wat je aflost hangt samen met het aantal producten wat je verkoopt. Iedere keer dat er met het pinautomaat in je winkel een betaling wordt gedaan betaal jij een klein beetje van je lening terug. De organisatie van wie je geld hebt geleend krijgt dan een klein percentage van de winst die je maakt. Het voordeel hiervan is dat je niet zit met een maandelijks bedrag wat je moet terugbetalen. Het bedrag dat je terugbetaald hangt namelijk mooi samen met de omzet die je hebt in je winkel. Je hoeft je dan niet druk te maken over hoe je deze maand weer het afgesproken deel van je lening moet terugbetalen.

Geen omkijken naar
Een bijkomend voordeel van alleen per omzet betalen is je ook niet hoeft druk te maken over het iedere maand storten van de terugbetaling. Dat wordt namelijk automatisch geregeld iedere keer dat er een transactie plaatsvindt. Zo hoef je jezelf niet druk te maken over het terugbetalen van je lening omdat dat gewoon allemaal automatisch gebeurd en zelfs nog voor je iets van je omzet kunt bekijken. Natuurlijk zal het wel allemaal netjes genoteerd staan in je administratie.

Weet waar je aan toe bent
Omdat het bedrag al meteen van je rekening wordt afgeschreven weet je, zodra je jouw winst berekent, ook meteen waar je aan toe bent. Je hoeft niet meer eerst van die winst ook nog eens de lening af te trekken voordat je weet hoeveel je nou eigenlijk aan winst overhoudt. Tegen de tijd dat jij je omzet berekent is daar dus je lening al vanaf gehaald.