Re-integratie tweede spoor (klik hier voor re-integratie tweede spoor) is een traject dat niet zomaar ingezet wordt. Iedereen kan tijdens het werk of nadat de werkdag eenmaal is beëindigd, problemen, pijn of klachten hebben. Soms werk gerelateerd, soms vanwege privéproblemen. Wat de oorzaak ook is, er moet een oplossing of uitweg gevonden worden. Natuurlijk probeert u daar zo snel mogelijk iets aan te doen. De stress die alleen al pijn of vermoeidheid met zich meebrengen kan u ook behoorlijk in de weg zitten. Wat de oorzaak van uw ziekteverzuim ook is, op enig moment moeten er echt spijkers met koppen geslagen worden. Er moet een keus gemaakt worden. Soms rigoureuze keuzes, maar altijd keuzes die ervoor zullen zorgen dat u weer lekker in uw vel komt te zitten. Niets zo belangrijk als onder begeleiding van ADXpert op zoek te gaan naar een nieuwe, andere werkplek. Zodat ervoor gezorgd kan worden dat u weer op een prettige manier gaat functioneren bij een nieuwe werkgever. Natuurlijk wordt er tijdens het traject re-integratie tweede spoor altijd rekening gehouden met uw persoonlijke behoeften en situatie.

Re-integratie tweede spoor biedt nieuwe kansen

Uzelf of uw werkgever kan op enig moment samen met ADXpert bepalen dat terugkeer op uw oude werkplek uitgesloten is. Wanneer het genoeg is. Wanneer het tijd wordt om andere actie te ondernemen dan tot nu toe het geval was. Wanneer terugkeren in het arbeidsproces bij uw oude werkgever op geen enkele manier mogelijk is, kan ADXpert samen met u uitkijken naar een andere baan, bij een andere organisatie. Dat kan het geval zijn wanneer het werk wat u wél nog kan helaas niet voorhanden is bij uw huidige werkgever.

Bij re-integratie tweede spoor bepaalt eigen inzet het succes

Wanneer re-integratie ondanks de eerdere hulp van ADXpert niet lijkt te zullen slagen, is re-integratie tweede spoor zeker een weg die de moeite meer dan waard is om te bewandelen. Het inschakelen van ADXpert kan u als werkgever heel wat kosten besparen omdat zij samen met uw medewerker op zoek gaan naar een vertrouwde functie met dezelfde werkzaamheden bij een andere werkgever, of een geheel nieuwe functie bij een andere werkgever. Van de medewerker die het traject re-integratie tweede spoor ingaat, wordt wel een goede medewerking verwacht en een positieve, actieve houding. De medewerkers van ADXpert zijn allen goed op de hoogte van de ingewikkelde wet- en regelgeving in het geval re-integratie tweede spoor en helpen u begeleid in kaart te brengen welke capaciteiten u heeft. En welk werk in uw nieuwe omstandigheden het best bij u past. Zodat u samen met de ADXperts succesvol op zoek kunt gaan naar een nieuwe job.