U bent op zoek naar een zeer goed camerasysteem, of wilt misschien wel weten wat momenteel de beste camerabeveiliging is, zoals 4K doet vermoeden. Hierbij is het in de eerste plaats goed om te weten dat er niet één ‘beste’ camerabewaking is die voor elke situatie geldt. Er zijn veel verschillende uitvoeringen van bewakingscamerasystemen die ieder kunnen garanderen dat er in een bepaalde situatie optimale beveiliging is. IP camerasystemen die 4K video maken, is wel het meest innovatief is geweest Wilt u nu al zelf verder oriënteren op 4K- en andere beveiligingscamera’s, ga direct naar Arend Beveiliging!

Een camerasysteem voor elke situatie

Er zijn 4K camerasystemen van dahua die bedoeld zijn voor het vastleggen van één gebied. Deze worden Bullet Camera’s genoemd. Dit is erg nuttig voor het vastleggen van een ingang bijvoorbeeld. Er zijn tevens camera’s met een gemotoriseerde varifocale lens die van 180 tot soms zelfs 360 graden kunnen filmen in 4K. Deze camerasystemen komen in verschillende prijsklassen afhankelijk van de functionaliteit, gebruiksmogelijkheden en gekozen opnamekwaliteit van het camerasysteem. Het voordeel van deze IP camerasystemen is wel dat deze allemaal te combineren zijn en draadloos aangesloten zitten op een netwerk.

Overige uitvoeringen camera bewakingssystemen Dahua

Naast de 4K camerasystemen die Dahua aanbiedt, zijn er nog veel andere camera’s die beter kunnen aansluiten op uw behoefte. Hieronder ziet u alle mogelijkheden die Dahua te bieden heeft:

HD camera’s (Box, PTZ, Dome en bullet camerasystemen)

IP camerasystemen (PTZ, Dome, Wifi, en bullet)

Thermische bewakingscamera’s

Het voordeel van de mindere kwaliteit van sommige camerasystemen is dat de aanschafprijs lager ligt en dat u niet snel ruimte tekort komt op uw harde schijf. Bij de HD camerasysteem moet u hiervoor wel nog een recorder kopen. De IP camera’s sturen direct de beelden naar uw harde schijf, maar zijn weer iets duurder in aanschaf. Thermische camera’s zijn voor elke gelegenheid ideaal omdat ze ook ’s nachts te gebruiken zijn. Wilt u meer informatie of advies ontvangen voor uw situatie? Ga direct naar Arend Beveiliging en krijg hulp bij de keuze voor uw camerasysteem (van Dahua).

 

https://arendbeveiliging.nl/