The perfect image by lisarowe
Image default
Business / Financial Services

Je zicht rondom je voertuig verbeteren

Zo veilig mogelijk de weg op is van belang om ongelukken en schade te voorkomen. Je hebt het vast wel eens gehad dat je tijdens het afslaan, inparkeren, keren of achteruitrijden weinig zicht had wat er rond je voertuig gebeurde. Voordat je het wist zat je weer tegen de stoeprand aan. Een klein deukje kan al enorme bakken met geld kosten. Het is handiger om schade te voorkomen dan schade te repareren. Dit kan je doen door camera’s te installeren. Op deze manier creëer je een stuk beter zicht. Je hebt verschillende camera’s voor verschillende voertuigen.

Reiniginsvoertuigen
Goed overzicht is van groot belang in de milieu sector. Veel reinigingsvoertuigen hebben last van de dode hoek. De stedelijke gebieden worden steeds drukker met bromfietsers, fietsers, paaltjes en andere objecten. Dit zorgt ervoor dat het nog lastiger voor reiniginsvoertuigen wordt om zicht te hebben bij de dode hoek. Door de dichte voertuigen kan vaak de binnenspiegel niet worden gebruikt. Reiniginsvoertuigen stoppen veel, trekken vaak op en rijden langzaam, hierdoor moeten ze goed zicht hebben bij de dode hoek. Hoe kan je nu met deze problemen efficiënt, schoon en toch veilig werken? Daar is een oplossing voor je kan een achteruitrijcamera set installeren om de dode hoek een stuk zichtbaarder te maken. Je kan nu via een monitor een stuk duidelijker zien wat er rond je voertuig gebeurt.

Installatie en montage
Een draadloze achteruitrijcamerakan je niet zo makkelijk zelf installeren. Om goed gebruik te maken van deze camera’s is het van belang dat ze op de juiste manier zijn geïnstalleerd en dat ze het ook op de juiste manier doen. Zorg er daarom ook voor dat je dit laat doen door een professioneel inbouwteam met gecertificeerde monteurs, zodat je zeker weet dat alles tip top in orde is. Om goed gebruik te maken van deze camera’s moeten ze op de juiste manier zijn geïnstalleerd.

http://www.vanzwitserland.nl