The perfect image by lisarowe
Image default
Business / Financial Services

De telefoonservice van Antwoordservice

U beseft pas hoe onmisbaar een telefoonservice is, wanneer u hem heeft. Met Freevoice Antwoordservice kunnen we hulp bieden bij problemen als niet vaak genoeg bereikbaar zijn voor uw klanten. Onze telefonistes nemen gewoon voor u op met uw bedrijfsnaam, plannen afspraken voor u in de agenda en kunnen zelfs uw mailbox beheren. Zo nemen ze veel klein werk uit te handen waardoor u zich weer kunt focussen op de lang termijn doelen waar u naar streeft. Niet altijd telefonisch bereikbaar zijn is een van de redenen dat potentiële klanten toch overstappen naar een andere aanbieder. Wanneer u kiest voor een telefoonservice, kan dat niet meer gebeuren.

Telefoonservice, deskundig en professioneel

U kunt van onze telefoonservice verwachten dat alles deskundig en professioneel wordt uitgevoerd. Daarnaast is een ander groot voordeel dat klantherkenning onze passie is. Dat houdt in dat wij ervoor zorgen dat onze telefonistes uw klanten gaan herkennen wanneer ze bellen. Dit zorgt voor een gevoel van vertrouwen en bekendheid die u terug zult zien in uw omzet. Zoals we al eerder noemden, het is ook mogelijk voor ons om afspraken in uw agenda te zetten. Zo hoeft u enkel de agenda nog te checken voor wanneer u wat wilt doen. Ook kunnen we de mailboxen beheren en de reserveringssystemen van uw klanten overzien. Zo zorgen we dat u nooit dubbel geboekt bent, en u alles stap voor stap kunt aanpakken. Uiteraard werken onze telefonistes altijd via uw instructies, en notities van ons kunt u makkelijk via mail, whatsapp of sms van ons ontvangen. Zo behoudt u het overzicht.

De voordelen van een telefoonservice

Er zijn een heleboel redenen om te kiezen voor een antwoordservice. De eerste is natuurlijk dat u hierdoor de tijd krijgt om te focussen op wat u belangrijk vindt. Daarnaast zijn we kleinschalig, dat betekent dat u en uw klanten altijd persoonlijk contact hebben met onze telefonistes, wij zijn geen groot anoniem callcenter. Onze telefonistes werken altijd deskundig door de telefoon op te nemen met uw bedrijfsnaam en u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen en afspraken.