The perfect image by lisarowe
Image default
Business / Financial Services

PEMF Apparaat kopen bij de specialist

Bent u op zoek naar een alternatieve manier om uw pijnklachten door stroeve spieren en gewrichten te verlichten? Een leven met pijnstiller is zeker geen feest. Om chronische pijnklachten aan te kunnen pakken, kan een een PEMF apparaat helpen. Dit apparaatje kunt u op de plek waar de pijn zich bevindt aanbrengen, vervolgens doet het apparaatje de rest. Wilt u weten wat een PEMF apparaat voor u kan betekenen? Lees dan gauw verder. 

Magnetische pulsen 

Een PEMF apparaat  straalt magnetische pulsen uit. Deze vorm van magneettherapie helpt om het herstellend vermogen van het lichaam te optimaliseren. De magnetische pulsen werken namelijk op celniveau. De zuurstoftoevoer naar de cellen wordt verbetert en cellen kunnen zich een stuk sneller vernieuwen. Doordat de cellen sneller vernieuwen kan bot en spiermassa sneller opbouwen en verminderen pijnklachten tijdens het bewegen. 

Verschillende toepassingen 

Een PEMF apparaat is voor verschillende klachten toe te passen. Klachten die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld artrose of artritis zijn goed te behelpen met een PEMF apparaat. Daarnaast wordt dit apparaatje ook toegepast in de sportwereld. Na een (sport) blessure kan een PEMF apparaat het herstel versnellen.  Bij T-therapie kunt u zelf een magneettherapie apparaat aanschaffen. U wordt voorzien van de nodige informatie over de apparaten en welk apparaat het beste past bij jouw klachten. Geniet weer van een leven zonder pijn dankzij deze unieke vorm van magneettherapie.