The perfect image by lisarowe
Image default
Business / Financial Services

Grootformaat printer bij Repromat

Een grootformaat printer aanschaffen is vaak een grote aankoop. Daarom is de kans groot dat u goed uw opties bekijkt én vergelijkt voordat u een keuze maakt. Repromat is specialist in print- en scanoplossingen en helpen u graag bij de keuze voor de printer die het beste bij u en uw bedrijf past. Van technische en grafische printers tot en met scanners en andere vouwsystemen: niets is te gek bij Repromat. Laat hen weten waar u naar op zoek bent en wat u wensen zijn voor het bedrijf dan voorzien zij u graag van een passend advies.

Welke printer moet ik kiezen?

Zoals eerder gezegd kan het een moeilijke beslissing zijn voor welke grootformaat printer u moet kiezen. Er zijn natuurlijk veel verschillende printers en u wilt een product dat aansluit op uw wensen en uw bedrijf. Misschien heeft u behoefte aan snellere printprocessen of wilt u juist afdrukken met hogere resoluties. Deze wensen hangen vaak af van waar uw bedrijf in gespecialiseerd is – bij bijvoorbeeld de bouw- en industrie zijn CAD- en GIS toepassingen vaak belangrijk. Bij de HP Designjet T520 24’’ A1 draait het allemaal om efficiëntie, nauwkeurigheid en gemak. Makkelijk voor bijvoorbeeld de overheid. De HP Designjet T120 A1 staat bekend om zijn compactheid en gemak in gebruik – deze machine beschikt ook over Wi-Fi en web-connectiviteit. In tegenstelling tot de andere twee HP Designjets ligt de focus bij de HP Designjet Z6800 60 vooral bij de resolutie van de kleur- en zwart-witafdrukken door de vele substraten van de 8 HP Vivid Photo Inks. Om te zien welk product het beste bij u past, kunt u zich het beste laten adviseren door het professionele team van Repromat – neem telefonisch contact op of neem een bezoekje aan de showroom in de Meern, provincie Utrecht.

De service van Repromat

Service staat voorop bij Repromat. Als u een storing heeft in een van uw printers of scanner, dan kunt u iedere werkdag contact opnemen met de technische dienst. Uw probleem wordt dan zo spoedig mogelijk opgelost zodat u gauw uw product weer in gebruik kunt nemen.