The perfect image by lisarowe
Image default
Business / Financial Services

Zonnenberg Makelaardij: Uw makelaar in Veenendaal en omgeving

Zonnenberg Makelaardij staat graag voor u klaar als makelaar in Veenendaal. U kunt bij Zonneberg terecht voor diverse diensten zoals het kopen en verkopen van een huis, een waardebepaling van uw huis, advies voor de hypotheek, taxaties en planontwikkeling. U vraagt zich misschien af wat er allemaal bij komt kijken als u uw huis te koop gaat zetten of waar u op moet letten als u een huis gaat bezichtigen. Bij Zonnenberg krijgt u antwoord op al uw vragen. U kunt bij ons rekenen op de beste begeleiding zodat u zich op andere zaken kan richten. 

Het verkoopproces bij een makelaar in Veenendaal

Als u een makelaar in Veenendaal inschakelt, dan komt daar natuurlijk een hoop bij kijken als u uw woning wilt verkopen. Voordat we uw huis te koop zetten, gaan we natuurlijk eerst de waarde van uw woning bepalen. Als dit eenmaal bekend is, wordt uw woning op diverse woonwebsites geplaatst en gepresenteerd in woningbrochures, flyers en andere advertenties zodat mensen op uw woning kunnen bieden. Ook worden sociale meia hierbij ingezet om uw huis te promoten en de juiste doelgroep hiervoor te vinden én te bereiken. Als er geïnteresseerden zijn, zullen wij een rondleiding geven en actieve ondersteuning bieden waar dat nog is, bijvoorbeeld bij het voeren van onderhandelingen. Als men overeen is gekomen over een bod, dan stellen wij de koopakte op en bieden wij begeleiding bij het overdragen van het eigendom bij de notaris. Wilt u liever niet dat uw huis online en op sociale media wordt gepubliceerd? Daar kan u natuurlijk voor kiezen. Wij noemen dit een ‘stille verkoop’. Zo worden alleen de algemene gegevens bekend gemaakt van het huis dat te koop staat. 

Aankoop bij Zonnenberg Makelaardij

Bent u juist op zoek naar een nieuwe woning? Ook dan kunt u bij Zonnenberg Makelaardij terecht. Wij begeleiden en adviseren u graag bij het kopen van een nieuwe woning. Wij denken hierbij aan uw wensen en belangen en onderhandelen voor de beste prijs. Ook hebben wij zicht op alle woningen die net in de verkoop gaan waardoor u altijd als eerste erbij bent.