Het kopen van een refurbished iPhone 6 heeft een flink aantal voordelen in vergelijking met nieuw. In dit artikel bespreken we de voordelen van een iPhone 6 als refurbished en vertellen we je meer over wat een goede refurbished leverancier is.

Financieel aantrekkelijker dan een abonnement

Als je een iPhone 6 wilt kopen, maar hier niet teveel geld aan uit wilt geven, dan doe je er verstandig aan door voor een refurbished iPhone te kiezen. Het kopen van een refurbished iPhone bij Forza Refurbished is een verstandige en betrouwbare keuze. Wanneer je een iPhone combineert met een sim-only kaart, dan ben je helemaal goedkoop uit. Hierdoor zit je namelijk ook niet vast aan een veel te duur tweejarig abonnement.

Op 50 punten gecontroleerd en gereviseerd

Over het algemeen is een iPhone 6 kopen door elk refurbished aanbieder goed gecontroleerd. Een refurbished iPhone van Forza Refurbished is op meer dan 50-punten gecontroleerd. Wat ons uniek maakt is dat al onze iPhones door speciale robots worden gecontroleerd. Zo ben jij optimaal verzekerd van de hoogste kwaliteit refurbished Apple iPhones.

De beste kwaliteitsgarantie

Forza Refurbished is de enige refurbished leverancier die gebruikt maakt van speciale robots voor het bepalen van de kwaliteit van onze iPhones. Naast onze robots hebben we dit ook te danken aan de kennis en expertise van onze technische vakmensen. Een refurbished iPhone 6 64GB zwart  van Forza Refurbished is op meer dan 50-technische aspecten gecontroleerd. Wil je graag alles weten over refurbished producten? Bekijk dan eens onze ‘Wat is refurbished’ pagina.

Als laatste

Wil je zeker zijn van een kwalitatief uitstekende refurbished iPhone? Kies dan voor een refurbished iPhone 6 van Forza Refurbished. Bij ons ontvang je standaard 24 maanden garantie. Tevens vind je bij ons ook nog eens de scherpste prijzen en dat met de allerbeste kwaliteit.

 

https://www.forza-refurbished.nl/apple-iphone/6/