The perfect image by lisarowe
Image default
Business / Financial Services

Benieuwd naar mantelzorgwoning prijzen?

Wanneer u benieuwd bent naar de mantelzorgwoning prijzen, neem dan een kijkje op de website van Mantelzorg Wernsen. Kom gerust bij ons langs met uw vragen over het kopen van een mantelzorgwoning. U kunt ons ook bereiken via de telefoon. Wij leveren uw zorgchalet voor zorg op maat. Bekijk deze mantelzorgwoning.

Redenen om een mantelzorgwoning te kopen

Om zelfstandig en comfortabel oud te worden in de eigen omgeving, zijn onze woningen zeer geschikt. In de huidige tijd worden er veel verzorgingshuizen gesloten, dat maakt het moeilijk om de juiste zorg te vinden. Daarnaast vinden veel mensen het, terecht, prettig om thuis te kunnen blijven wonen. Thuis blijven wonen kan maar op twee manieren, namelijk de woning helemaal aanpassen met het oog op ouder wonen, of een mantelzorgwoning laten plaatsen. Met een mantelzorgwoning kunt u uw privacy behouden en in uw vertrouwde omgeving blijven, maar is er altijd een mantelzorger in de buurt. Dit zorgt er vaak ook voor dat er minder eenzaamheid is. Dagelijks zijn er mensen over de vloer en veel mensen noemen het een echte aanrader.

Mantelzorgwoningen ontlasten

De mantelzorger en de mantelzorgontvanger worden beiden ontzorgt en ontlast bij het plaatsen van een mantelzorgwoning. Er wordt meer rust gecreëerd omdat er altijd hulp in de buurt is. De reistijd en reiskosten vervallen en de zorg wordt aanzienlijk verlicht door specifieke zorgaanpassingen. De woningen kunnen namelijk helemaal worden aangepast naar uw wensen en omstandigheden.

Wat zijn dan de mantelzorgwoning prijzen?

Natuurlijk bent u ook nieuwsgierig naar de mantelzorgwoning prijzen. In tegenstelling tot ouder worden in een verzorgingstehuis, is een mantelzorgwoning een goede investering. U betaalt eenmalig een bedrag om vervolgens deze woning in bezit te hebben. Deze woning gaat vaak wel 30 tot 40 jaar mee! Bij Mantelzorg Wernsen bieden wij woningen tussen de 35 en 65 vierkante meter. U kunt zelf bepalen welke woning bij u past en hoeveel ruimte u heeft om de woning te plaatsen. Hierbij kunt u zelf bepalen welke aanpassingen u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. Bent u nu nieuwsgierig naar onze woningen en wat dat dan zou kosten? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Samen kijken wij wat het beste bij u past.