The perfect image by lisarowe
Image default
Business / Financial Services

Op zoek naar de perfecte eiken vloer!

Samen met mijn partner zijn we gaan kijken voor een eiken vloer. Eindelijk wilde we eerst een hele andere vloer voor in ons huis, maar sinds we hebben gezien hoe mooi een eiken vloer wel niet is, kunnen we niet meer van gedachten veranderen en willen we een eiken vloer. Maar we weten niet precies welke de beste voor ons is en welke het beste past in ons huis. Daarom gingen we kijken naar allemaal aanbieders die ons goed konden adviseren.

Verschillende soorten eiken vloeren

Er bestaan verschillende soorten eiken vloeren. Van verschillende houtsoorten tot aan de kleur van het hout. Waar we achter kwamen, toen we research aan het doen waren voor een eiken vloer, was dat we deze vloer extra goed moeten verzorgen omdat deze eigenlijk ademt en leeft. Dit vonden wij indrukwekkend maar wisten niet welke verzorgingsmiddelen we daarvoor nodig hadden. Bijna bij elke vloeren winkel waar we kwamen, wisten zij het ook niet. Hier waren wij verbaasd en teleurgesteld in dat zij hun eigen vloeren niet eens weten te onderhouden. Gelukkig na een paar keer goed zoeken kwamen we bij Bax Houthandel terecht. We wisten dat er ergens in onze omgeving een vloerenfabriek zat, maar we wisten nooit dat die van Bax Houthandel was.

Bax Houthandel heeft ons goed geadviseerd

Toen we contact kregen met Bax Houthandel kregen we alleen maar goed advies en mochten we ook een kijkje nemen in hun winkel met allerlei verschillende vloeren die zij produceerde. Het waren allemaal houten vloeren en ze wisten ook echt waar ze het over hadden. Soms moesten we vragen of ze het opnieuw konden vertellen alleen dan in een taal waar wij ook meer van wisten. Uiteindelijk zijn we voor een prachtige lichte eiken vloer gegaan en kregen we daarbij de benodigde verzorgingsmiddelen om het te kunnen onderhouden. We zijn super blij met deze keuze en Bax Houthandel raden we zeker aan bij iedereen.

Contact

Wilt u ook een prachtige vloer in huis maar u weet niet wat voor soort vloer? Dan bent u bij Bax Houthandel aan het juiste adres. Via de website www.baxhouthandel.com vindt u meer informatie over het bedrijf en de producten en diensten die zij aanbieden aan u.

Eiken vloer kopen? Klik hier voor het assortiment.