The perfect image by lisarowe
Image default
Business / Financial Services

Ontwikkeling in de sloten

 

Mechanische diefstal beveiliging is nog steeds erg in trek. De cilindersloten bestaan al een hele tijd en het ziet er naar uit dat deze nog een lange tijd zullen blijven. De mechanische sloten blijven nieuwe versies krijgen, elke steeds beter dan de vorige. De Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) ontfermt zich over het testen en keuren van het hang- en sluitwerk.

Het aantal sterren indiceert de moeilijkheidsgraad. Hoe meer sterren, hoe veiliger het slot. Veiligheidssloten, bijzetsloten, klaviersloten, allerlei typen voor een specifieke taak. Tegenwoordig zijn er ook anti-inbraakstrips, dievenklauwen en andere middelen om uw beveiliging nog net een trede hoger te tillen.

Nieuwste sloten

Natuurlijk zijn er de nieuwste mechanische sloten. Maar een andere ontwikkeling is die van de opkomst van de elektronische. U kende deze al wegens de auto. Tegenwoordig kunnen huizen nu ook worden afgesloten met behulp van zo’n elektrisch slot.

U kunt deze vanaf een afstand aan een uitzetten wat ze geschikt maakt voor de zorg. Mensen die moeilijk ter been zijn hebben veel baat bij deuren die met een knopje opengaan. Daarnaast hebben hulpverleners in het geval van een ongeval makkelijker toegang omdat ze niet hoeven te zoeken tussen de sleutelbos.

De nieuwste soort sloten kunnen allemaal door een vakman worden geïnstalleerd. Zo’n slotenmaker is vaak 24/7 beschikbaar omdat het vervangen van de sloten een spoedeisende dienst is. U kunt tevens advies aanvragen over welk type sloten het beste bij uw woning aansluiten.

Wat doet u bij kapotte sloten?

Zijn uw sloten kapot, beschadigd of verouderd? Met een 24 uurs slotenmaker kunt u ze inbraakproof maken. Deze kan binnen enkele minuten geheel nieuwe installeren. Bovendien kunt u bij de meeste slotenmakersbedrijven terecht voor het inwinnen van advies over uw woonsituatie. Zij kunnen u vertellen welke manieren het beste zijn voor het type huis wat u heeft en de buurt waarin u woont.