The perfect image by lisarowe
Image default
Business / Financial Services

Opslagruimte Ede nodig? Dan bent u hier aan het juiste adres!

De Opslagman verhuurt allerlei opslagruimtes, zo ook opslagruimte Ede. Naast Ede kunt u ook een opslagruimte huren in de omgeving van Amsterdam, Diemen, Nieuwegein, Veenendaal, Amerongen en Utrecht. Bij de Opslagman zit u in ieder geval goed, want nergens anders vindt u opslagruimtes zo goedkoop en zo makkelijk bereikbaar. De opslagruimtes in Ede bevinden zich allemaal in hetzelfde gebouw, zo kunt u dus ook meerdere opslagruimtes tegelijkertijd huren. De opslagruimtes verschillen onder andere per grootte. De opslagruimtes worden 24 uur per dag beveiligd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw spullen. Daarnaast zijn de ruimtes ook droog en worden ze verwarmd. Bovendien kunt u gemakkelijk de lift of andere transportmiddelen die zich in de gang bevinden gebruiken om uw spullen te verplaatsen. Wanneer u een opslagruimte Ede huurt, krijgt u een persoonlijke portal waarin onder andere uw toegangscode en het boxnummer staan.  

Opslagruimte Ede is uw beste keuze

Wanneer u kiest voor opslagruimte Ede zult u hier geen spijt van krijgen. We bieden erg kleine opslagruimtes aan, bijvoorbeeld als u tijdelijk uw verhuisspullen wilt stallen, maar ook grotere opslagruimtes voor als u die ruimte mist bij u thuis. Ideaal bij de Opslagman is dat er geen lange opzegtermijn is, maar dat u per dag kunt opzeggen. Ook kunt u ervoor kiezen om kosteloos van opslagruimte te wisselen. Dat maakt de Opslagman uniek. Oorspronkelijk startte de Opslagman als een vastgoedbedrijf, maar al snel ging dit over naar het verhuren van opslagruimtes. Inmiddels hebben we al 16 jaar ervaring en krijgen we ook de nodige goede beoordelingen. Hier zijn we erg tevreden mee, want uw tevredenheid geldt als ons visitekaartje.  

Contact met de Opslagman

Bent u geïnteresseerd in het aanbod van de Opslagman in Ede? Kijk dan snel op onze website www.opslagman.nl. Momenteel vindt u hier alleen nog informatie over de opslagruimtes in Diemen, Utrecht, Veenendaal en Amerongen, maar binnenkort komt hier natuurlijk ook de opslagruimtes in Ede bij. Mocht u nog vragen hebben of wilt u graag persoonlijk advies op maat, dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via de gegevens op onze website.