The perfect image by lisarowe
Image default
Offers

Het beste hok voor jouw konijn!

Jouw konijn en beste maatje, staat altijd klaar om jou aandacht te geven. Daarom verdient je maatje een goed thuis. Er zijn veel verschillende hokken te koop voor konijnen. Welk hok het beste bij jouw konijn past en welke opties er allemaal zijn vind je hier. Lees dus snel verder.

  1. Konijnenhok met ren

Als het huisje van jouw konijn buiten komt te staan kun je kiezen voor een hok met een ren. Zo heeft je konijn meer ruimte en zal daardoor ook meer bewegen. Bewegen is goed voor elk konijn, net als voor ons mensen. De combinatie van een hok en ren is ook ideaal voor het wisselende klimaat van Nederland. In de winter kan jouw maatje schuilen in het hok voor de kou en kille wind. In de zomer kan hij genieten van het zonnetje en als het hem te heet wordt, duikt hij zo zijn hokje in. 

 

  1. Kunststof konijnenhok

Een konijnenhok van kunststof is nog vrij nieuw op de markt. Voor veel mensen is het nog niet helemaal duidelijk wat de voordelen van kunststof zijn. Dat snappen wij heel goed, dus we zetten ze even voor je op een rijtje:

  • Onderhoudsarm, vooral vergeleken met bijv. hokken van hout;

  • Makkelijk schoon te maken, wat het hygiënischer maakt dan een hok van hout;

  • Kunststof is ook erg duurzaam materiaal, omdat het lang meegaat;

  • Geen knaagschade, je konijn zal niet aan het hok beginnen te knagen;

 

  1. Groot konijnenhok

Heb je meerdere konijnen? Dan is een groot hok een aanrader. Zowel het hok als de ren kan groter dan een standaard hok. Hoeveel ruimte konijnen nodig hebben? Elk konijn heeft minimaal 1 vierkante meter nodig. Let hier dus extra op als je meerdere konijnen hebt. Verder zal een dierenverblijf niet snel te groot zijn voor je konijn. Koop dus gerust een mini villa voor jouw harige vriendje!

 

Waar koop je een konijnenhok?

Een konijnenhok kan offline of online kopen. Veel mensen kopen steeds vaker een dierenverblijf online. Een verkoper die online verkoopt is dierenverblijf.com, zij verkopen veel verschillende verblijven. Waarom wij hen aanraden is, omdat je gratis verzending hebt vanaf een bestelling van 50 euro. Ook kan je zelf de dag van bezorging kiezen. Wil je meer over hun weten kijk dan even op hun site. 

 

https://www.dierenverblijf.com/